Túratervezet 2017

Tizenegy túrát terveztünk 2017-re, túlnyomó részt nagyon családiasra sikerült (hiszen ez a Szakosztály fő irányvonala). Azért a kihívások szerelmeseire is gondoltunk, de menjünk szépen sorba:

1. Balf - Nagyon nem kell magyarázni. Ezen a túrán avatjuk az új "Telephelyünket"
2.Osli - Madárvárta: Régen jártunk erre, érdekes lesz ismét
3. Nagylózs vs. Sopronkövesd: Már a tavalyi évben kaptunk meghívást Nagylózsról, melyet köszönünk és szeretnénk neki eleget tenni májusban. Mivel közel lenne csak úgy oda tekerni, ezért az a terv, hogy eltekerünk Cenkre, ahol kilépünk Ausztriába, majd Sopronkövesden vissza, ahol felmegyünk a Szent László kápolnához. Ami pedig Lózson vár, az legyen meglepi ;)
4. Beled: Az első közös túránk az Agyagosszergényi Kerékpáros Klubbal
5. Retró kör: Ez egy vasárnap délutáni "szieszta" lesz. Az évek során sokan érdeklődtek vasárnapi túra iránt, hát most itt a lehetőség! Legalább 30 éves kerékpárokkal érkezzünk (természetesen lehetőség szerint)
6. Celldömölk: Ez már egy hosszú túra. Az útvonal könnyűnek nevezhető, mert az utolsó pár km-ert leszámítva sík területen haladhatunk
7. Falunap
8. Éjszakai túra, Mosonszentandrásra, ahol a Zicksee-ben szeretnénk fürdőzni
9. Nick - Szokásos program
10. Röjtökmuzsaj - Tervek szerint Vízimalaom
11. Teljesítménytúra: Pannonhalmi Apátság: Ez kemény lesz! Minimum 200 km. Időpont később!

Minden eseményünkön a részvétel DÍJTALAN!!!

Köszönet az elnökségnek: Fekete Imre, Simon Isván, Jakab Szabolcs, Bene Gábor, Torma András valamint a meghívott vendégeknek, Menyhárt Attila és Zsugonits István tegnap esti közreműködését!

Mindenkit Sok Szeretettel Várunk!