Öregfiúk 2017. évi harmadik mérkőzése

Beszámoló a Fertőszéplak Öregfiúk Labdarúgó Szakosztály 2017. évi harmadik mérkőzéséről

 

Idei harmadik mérkőzésünket 2017.05.20-án, hazai pályán játszottuk. Ellenfelünk a jó erőkből álló, már több éve együtt játszó, ezáltal összeszokott Hegykő csapata volt. A meccs kiváló erőpróbája volt annak is, hogy játékban mennyit sikerült fejlődnünk a kezdetekhez képest.

A pályánk a rendszeres fűnyírásnak és hengerezésnek (utóbbiért nagyon hálásak vagyunk az Önkormányzatnak) köszönhetően már most érzékelhetően jobb minőségű volt, mint az első meccsen. 

A viharos szél nem támogatta a szép játék kialakulását, ezzel együtt is izgalmas félidő végén 2:1-es vezetéssel vonultunk pihenőre.

A második félidőben többször is mezőnyfölénybe került a Hegykő, de jó kontrajátékunknak köszönhetően végül 4:3-as győzelemmel hagytuk el a pályát.

Külön köszönet Lajber Sándor Tanár Úrnak a bíráskodásért.

Csapatunk gólszerzői: Tófalvi Péter, Tóth Gábor, Takács Adrián és Hanzséros Máté voltak. 

Ezzel továbbra is őrizzük veretlenségünket, bízunk benne, hogy minél tovább sikerül elnyújtani ezt a sorozatot.

A meccset követően a klubszobában vendégül láttuk ellenfelünket (köszönjük Németh Gyulának az ajándék kenyeret) egyúttal megbeszéltük a visszavágó időpontját is, ami 2017.08.26-án lesz Hegykőn.

Következő mérkőzésünk időpontját eredetileg 2017.06.10-ére terveztük, Himod ellen, idegenben. Elképzelhető, hogy ez módosulni fog 2017.06.17-re. Erről értesítést küldünk az FSK Facebook oldalán.

Emellett péntekenként 18:30-tól várunk minden kedves focizni szerető embert a pályára egy közös kötetlen mozgásra.

Sporttársi üdvözlettel:

                                                                      

Takács Adrián