Öregfiúk 2017 évi ötödik mérkőzése

Beszámoló a Fertőszéplak Öregfiúk Labdarúgó Szakosztály 2017. évi ötödik mérkőzéséről

Idei ötödik mérkőzésünket 2017.07.01-én, hazai pályán játszottuk.

Meccsről-meccsre egyre több tapasztalatot szerzünk - ezúttal például azzal szembesültünk, hogy az adott szó nem mindenkinek ugyanazt jelenti: annak ellenére, hogy egy héttel, illetve három nappal a kezdés előtt rákérdeztünk minden rendben van-e (amire a válasz minden esetben határozott IGEN volt), a kezdés előtt fél órával telefonált a Kópháza kapcsolattartója, hogy mégsem jönnek el, nem tudnak kiállni :-(

Szomorú dolog volt ezt hallani, hiszen készültünk a játékra és a vendégcsapat fogadására egyaránt (pálya előkészítés, vonalazás, vendéglátás, stb.) – fél óra alatt pedig nyilvánvalóan nem lehet másik ellenfelet találni.

Öröm az ürömben, hogy a mi csapatunk igazán szép számmal összejött ezúttal is, így egymás ellen tudtunk egy jót focizni az Észak – Dél összecsapás ismétléseként.

Úgy tűnt, hogy döntetlenre végzünk, de az utolsó percben (egyesek szerint az után :-) ) lőtt góllal 3:2-re győzött Dél csapata.

Gólszerzők: Bognár János, Hanzséros Máté, Módos Gergő – valamint Takács Adrián és Ősze Zsolt voltak.

A meccs utáni beszélgetéshez becsatlakozott Hegykőről az ottani öregfiúk csapat egyik vezetője. Érdekes volt hallani, hogy ők ugyanúgy jártak, mint mi: nem állt ki a tervezett ellenfelük (Sopronkövesd) sem.

Hegykőn nincsenek létszám gondok, így meg is beszéltük, hogy legközelebb 2017.07.15-én (búcsú szombaton) 17h kezdettel hazai pályán ellenük játszunk. Itt avatjuk fel az új kapuhálókat is.

Ezúton szeretnénk megköszönni az Önkormányzat anyagi támogatását, valamint közreműködését a pálya hengerezésében. Ennek, valamint a rendszeres fűnyírásnak (amit önkéntes munkában mi végzünk), pályánk egyre jobb minőségű.

Péntekenként 18:30-tól továbbra is várunk minden kedves focizni szerető embert a pályára egy közös kötetlen mozgásra.

Sporttársi üdvözlettel:

                                                                                  

Takács Adrián