Öregfiúk 2017 évi 6. mérkőzése

Beszámoló a Fertőszéplak Öregfiúk Labdarúgó Szakosztály 2017. évi 6. mérkőzéséről

Idei hatodik mérkőzésünket 2017.07.15-én, hazai pályán játszottuk. Ellenfelünk a Hegykő csapata volt.

A meccset megelőző hét csapadékosabb időjárása kedvezett a pályánk talajának, ami rendszeres fűnyírásnak (ezt mi végezzük társadalmi munkában), valamint az önkormányzat dolgozói által végzett hengerezésnek köszönhetően igazán jó állapotba került.

Ezen túl az Önkormányzat támogatásával vásárolt új hálókat is felszereltük, így szombat délutánra minden feltétel adott volt egy jó kis szomszédvári rangadóra.

A Hegykőiek nagyon készültek, mivel az előző derbin legyőztük őket, szerettek volna visszavágni.

Bár labdabirtoklásban nem mi voltunk a jobbak, gyorsan megszereztük a vezetést, majd további két gyors kontratámadásnak köszönhetően háromgólos előnnyel vonultunk pihenőre.

A második félidőben egy gól esett, szerencsére azt is mi szereztük, így 4:0 lett a végeredmény.

Csapatunk gólszerzői: Tófalvi Péter, Lajber Tamás, Róka Norbert, valamint Bognár János voltak.

Ezzel továbbra is őrizzük veretlenségünket J

Nagyon örültünk annak, hogy a mostani összecsapáson a korábbinál lényegesen több szurkoló jelent meg. Aki kijött, úgy gondolom nem bánta meg, mivel egy sportszerű, gólokban bővelkedő meccset láthatott.

Ezúton szeretnénk megköszönni az Önkormányzat pozitív hozzáállását, valamint anyagi támogatását – együttműködésünk következő lépése a pálya környékének rendbe tétele lesz.

Emellett hálásak vagyunk Németh Gyula pékmesternek, aki minden hazai fordulóra biztosítja a vendéglátáshoz szükséges kenyeret.

Következő mérkőzésünk a falunapon (2017.08.05-én) lesz, 17h kezdettel hazai pályán, Újkér ellen. Péntekenként 18:30-tól továbbra is várunk minden kedves focizni szerető embert a pályára egy közös kötetlen mozgásra.

Sporttársi üdvözlettel:

                                                                                  

Takács Adrián