Beszámoló a Fertőszéplaki Öregfiúk Labdarúgó Szakosztály Himod elleni mérkőzéséről

Beszámoló az FSK Öregfiúk labdarúgó szakosztály 2019.05.25-i, Himod elleni meccséről

Az idei szabadtéri szezonra eddig egymás elleni meccsekkel készültünk. Kicsit furcsa volt a téli teremfocik (8 alkalommal voltunk Fertőszentmiklóson) után ismét visszavenni a focipályát a szorgalmas és kitartó vakondokoktól.

Nagy örömünkre szolgált, hogy Varga Olivérék kezdeményezésével várhatóan újra lesz focicsapat falunkban, így a „fiatalokkal” többször is játszottunk. Bízunk benne, hogy ősztől ismét lehet drukkolni Fertőszéplaknak a megyei nagypályás bajnokságban.

A Himod elleni összecsapásra a rendszeres fűnyírásnak és hengerezésnek, na és a sok esőnek köszönhetően sokat javult a pálya állapota.

A játékosainké már kevésbé, mivel 5 sérültünk (Ősze Zsolt, Kocsis Tamás, Köő Tamás, Czifra Gábor, Takács Adrián) is volt. Egyéb hiányzások miatt szűkös kerettel és tartalékos csapattal fogadtuk a Himodiakat, akik nagyon készültek, mivel még soha nem tudtak nyerni ellenünk. Az első félidőben még tudtuk tartani a tempót, de a meccs végére elfáradtunk és vereséget szenvedtünk. 

Végeredmény: Fertőszéplak – Himod 1:6 gólszerzőnk Tófalvi Peti volt.

A meccs után szükség volt pár sörre, míg feldolgoztunk a vereséget. Ugyanakkor tudomásul kellett vennünk, hogy az eredmény reális, a csapatunk ebben az összeállításban még soha nem játszott. Papp Karcsinak megígértem, hogy Himodon majd visszavágunk. Egyúttal meghívtuk őket az őszi kispályás tornánkra is.

Az Öregfiúk csapatunk következő megmérettetése 2019.06.08-án, Fertőszentmiklóson lesz, a Pünkösd kupán.